Over mij

Wandelend Engels leren

Hoi, ik ben Sundriya

“Aaahhh, kijk eens wat een lief uitjes lopen daar!”

– Ik, een jaar of 30 geleden

Geregistreerd crkbo docent Walk Your Talk Zwolle

Zo klonk ik dus een jaar of dertig geleden als kersverse Amerikaanse expat in Nederland. De subtiele verschillen tussen de Nederlandse ui- en ou-klanken had ik toen nog niet gemeesterd. De blik van verwarring op het gezicht van mijn Nederlandse vriend terwijl hij vergeefs zocht naar de mysterieuze, schattige groenten waarnaar ik blijkbaar verwees zal ik nooit vergeten.

Als iemand die niet in Nederland is opgegroeid weet ik maar al te goed hoe het is om een vreemde taal vloeiend te leren spreken. Samen met mijn jarenlange ervaring als docent weet ik hierdoor goed hoe ik anderen hiermee kan helpen. Als native speaker begrijp ik bovendien hoe complex de Engelse taal is. En inmiddels weet ik ook waar de meeste valkuilen en struikelpunten liggen voor Nederlanders die Engels graag goed willen spreken.

 

Wat kun je van mij verwachten?

Mijn doel is om jou als vloeiende-Engels-spreker-in-spé te helpen met meer zelfvertrouwen en vaardigheid Engels te spreken. Daarvoor kijk ik graag naar wie jij als persoon bent en wat jouw specifieke doelen zijn. Naar wat het beste bij jou past. Ben je vooral een visueel ingestelde mens? Leer je het makkelijkst door te luisteren? Of juist door meer praktisch of fysiek bezig te zijn? Om je te helpen jouw Engelse spraakvaardigheden te ontwikkelen gebruik ik graag thema’s, oefeningen en gespreksonderwerpen die goed bij jouw doelen, leerstijl en persoon passen. Ik bied je een laagdrempelige, ontspannen en veilige omgeving om je Engels te oefenen en te verbeteren.

Tijdens de lessen wordt er in principe uitsluitend Engels gesproken, maar af en toe een woord of uitdrukking naar het Nederlands vertalen hoort er soms natuurlijk ook bij.

Spreekt je dit aan?

Neem dan even contact met mij op om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen.

Walk Your Talk wandelt in de volgende regio's

Zwolle, Kampen, Elburg, Wezep, Hattem, Wijhe, Olst, Heino, Dalfsen en Hasselt.

Heb je zelf een mooie locatie? Laat het me gerust weten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga je mee op pad?