Zo werkt het

Walk Your Talk Zwolle

Het concept van Walk Your Talk

Leren en wandelen tegelijk – de perfecte combinatie! Bewegen in de frisse buitenlucht terwijl je leert is een prettige én efficiënte manier om je Engelse spreekvaardigheid te verbeteren.

Door te wandelen terwijl je Engels leert krijg je bovendien meer zelfvertrouwen en neem je de informatie ook makkelijker op. Het is een ‘brain-friendly’ manier van leren die je hersenen stimuleert, je geheugen verbetert en je creativiteit vergroot. Maar boven alles is het gewoon een hele prettige en ontspannen manier van leren!

Ga daarom met mij op pad en verbeter je Engelse taalvaardigheden tijdens een ontspannen wandeling in de natuur.

Klaslokaal van Walk your Talk Zwolle Engelse les

Taalles voor twee

Wil je graag samen met je vriend(in), buurvrouw of collega je Engelse spreekvaardigheden verbeteren? Dan is de cursus ‘Engels leren met z’n tweeën’ de perfecte optie. Gedurende 10 lessen van 75 minuten ga je samen met mij, docent Engels en native speaker, op pad. Samen voeren we gesprekken in het Engels en help ik je je uitspraak, woordenschat, grammatica en zinsbouw helemaal op orde te krijgen.

Samen Engels leren met iemand uit je eigen kring heeft meerdere voordelen: je leert veel van elkaar, je kunt elkaar ondersteunen en aanmoedigen, en je hebt natuurlijk ook buiten de lessen meteen een ‘study buddy’ waarmee je kunt oefenen. Tijdens de lessen zelf ben ik er uiteraard bij om tips en feedback te geven, vragen te beantwoorden én om jullie uit te dagen met leuke en leerzame opdrachten!

Eén-op-één lessen

Vind je het fijn om persoonlijk en op maat Engelse les te krijgen tijdens een wekelijkse wandeling? Heb je een specifiek thema of doel waar je graag op wilt focussen, bijvoorbeeld in verband met je werk, studie of een reis die je binnenkort gaat maken? Of vind je het gewoon een beetje spannend om in een groep te leren? Dan kun je het beste voor de een-op-een lessen kiezen. Gedurende deze lessen werken we samen aan jouw leerdoelen, geheel op jouw tempo en gericht op jouw specifieke wensen en behoeften.

Tip

Wil je écht vooruitgang boeken met je Engels, dan is het aan te raden om ook buiten de lessen dagelijks met de taal te oefenen. Yep, ik heb het inderdaad over huiswerk ;). Maar wees niet gevreesd! Enkele minuten per dag is al voldoende – het gaat erom dat je hersenen zich geleidelijk aan comfortabeler gaan voelen met de nieuwe klanken, woorden en zinsconstructies die je aan het leren bent. Ik vind het erg leuk om voor mijn cursisten persoonlijke en creatieve (niet saaie!) huiswerkopdrachten te bedenken, die specifiek bij jouw doelen en voorkeuren passen. Tijdens de lessen bespreken we samen de opdrachten en geef ik je hierop feedback en verbeterpunten.

Theorielessen

Hoewel er veel mogelijk is tijdens een wandeling, kan het soms wel nodig zijn om bepaalde theorie onderwerpen met behulp van een boek of beeldscherm te bespreken. Vind je het fijn om naast het verbeteren van je Engelse spreekvaardigheid ook de fijne kneepjes van de Engelse grammatica te leren? Wil je weten hoe je je op de juiste wijze moet uitdrukken in het verleden tijd, of hoe je Engelse voorzetsels moet gebruiken? Of ben je vooral een visueel ingestelde mens die even moet zien hoe woorden en zinnen er precies uitzien? Dan adviseer ik om een aantal online theorielessen te volgen.

Theorielessen Engels Walk Your Talk Zwolle

Praktische informatie

Waar vinden de wandelingen plaats?

Wandelingen zullen doorgaans plaatsvinden in de mooie parken en natuurgebieden in en rondom Zwolle. Liever bij jou in de buurt wandelen? Ik kom dan graag naar je toe. Tarieven zijn exclusief reiskosten voor locaties buiten Zwolle.

Afspraken mogen gratis uiterlijk 24 uur van te voren geannuleerd worden.

Wandelen en Engels leren met Walk Your Talk Zwolle
Geregistreerd crkbo docent Walk Your Talk Zwolle

Speciale aanbieding!

Ontvang één gratis les voor elke nieuwe cursist die zich op jouw uitnodiging inschrijft voor een van de lespakketten.

Walk Your Talk wandelt in de volgende regio's

Zwolle, Kampen, Elburg, Wezep, Hattem, Wijhe, Olst, Heino, Dalfsen en Hasselt.

Heb je zelf een mooie locatie? Laat het me gerust weten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga je mee op pad?