Het Concept

Leren en wandelen tegelijk – de perfecte combinatie! Bewegen in de frisse buitenlucht stimuleert je hersenen, bevordert de creativiteit en het geheugen. Ga met mij op pad en verbeter je Engelse taalvaardigheden tijdens een ontspannen wandeling in de natuur.

Een-op-een lessen

Vind je het fijn om persoonlijk en op maat Engelse les te krijgen tijdens een wekelijkse wandeling? Heb je een specifiek thema of doel waar je graag op wilt focussen, bijvoorbeeld in verband met je werk, studie of een reis die je binnenkort gaat maken? Of vind je het gewoon een beetje spannend om in een groep te leren? Dan kun je het beste voor de een-op-een lessen kiezen. Gedurende deze lessen werken we samen aan jouw leerdoelen, geheel op jouw tempo en gericht op jouw specifieke wensen en behoeften.

Tip: wil je écht vooruitgang boeken met je Engels, dan is het aan te raden om ook buiten de lessen dagelijks met de taal te oefenen. Yep, ik heb het inderdaad over huiswerk ;). Maar wees niet gevreesd! Enkele minuten per dag is al voldoende – het gaat erom dat je hersenen zich geleidelijk aan comfortabeler gaan voelen met de nieuwe klanken, woorden en zinsconstructies die je aan het leren bent. Ik vind het erg leuk om voor mijn cursisten persoonlijke en creatieve (niet saaie!) huiswerkopdrachten te bedenken, die specifiek bij jouw doelen en voorkeuren passen. Tijdens de lessen bespreken we samen de opdrachten en geef ik je hierop feedback en verbeterpunten.

Groepslessen

Samen met je vriend(in), buurvrouw of collega graag je beheersing van de Engelse taal én je conditie verbeteren? Dan zijn de groepslessen de perfecte optie. Maar groepslessen bieden natuurlijk ook een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen die net als jij hun Engels willen oefenen. Een voordeel van samen met anderen meedoen is bovendien dat je van elkaar leert en ook feedback kan geven en ontvangen. Ik ben er uiteraard bij om tips en feedback te geven, vragen te beantwoorden en jullie uit te dagen met leuke en leerzame opdrachten!

Praktische info groepslessen:

-Max. 4 personen per groep

-Cursisten die deelnemen aan de groepslessen worden zoveel mogelijk op dezelfde niveau ingedeeld

Theorielessen

Hoewel er veel mogelijk is tijdens een wandeling, kan het soms wel nodig zijn om bepaalde theorie onderwerpen met behulp van een boek of beeldscherm te bespreken. Vind je het fijn om naast het verbeteren van je Engelse spreekvaardigheid ook de fijne kneepjes van de Engelse grammatica te leren? Wil je weten hoe je je op de juiste wijze moet uitdrukken in het verleden tijd, of hoe je Engelse voorzetsels moet gebruiken? Of ben je vooral een visueel ingestelde mens die even moet zien hoe woorden en zinnen er precies uitzien? Dan adviseer ik om een aantal theorielessen te volgen.

Praktische info

Waar vinden de wandelingen plaats?

Wandelingen zullen doorgaans plaatsvinden in de mooie parken en natuurgebieden in en rondom Zwolle. Liever bij jou in de buurt wandelen? Ik kom dan graag naar je toe. Tarieven zijn exclusief reiskosten voor locaties buiten Zwolle.

Afspraken mogen gratis uiterlijk 24 uur van te voren geannuleerd worden.

Speciale aanbieding! Ontvang 1 gratis les voor elke nieuwe cursist die zich op jouw uitnodiging inschrijft voor een van de lespakketten.

Zijn de aangeboden opties toch niet precies wat je in gedachten had? Neem dan gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Ook in de regio’s: Kampen, Elburg, Wezep, Hattem, Wijhe, Olst, Heino, Dalfsen en Hasselt