This bird is walking her talk. Photo by KT on Unsplash

‘Walk your talk’ is een van de vele uitdrukkingen die de Engelse taal rijk is. In het Nederlands komen gezegden als ‘de daad bij het woord voegen’ en ‘doen waar je voor staat’ er waarschijnlijk het dichtste bij in de buurt.

Walk your talk zegt iets over integriteit en echtheid, maar voor mij heeft het ook te maken met communicatie en zelfvertrouwen. Zeggen wat we menen en menen wat we zeggen. Walk your talk betekent dus ook: voelen dat je in je kracht staat, ook wanneer je bijvoorbeeld een gesprek met iemand in het Engels voert!

Heb jij ook zin om snelle stappen te zetten en zelfverzekerd Engels te spreken? Droom je ervan dat je niet steeds naar woorden hoeft te zoeken, of over je uitspraak hoeft te twijfelen? Dat je net zo ontspannen Engels kunt spreken als dat je Nederlands spreekt?  

Of het nu gaat om casual of zakelijke gesprekken in het Engels, daar kan ik je als native speaker en ervaren docent uitstekend mee helpen. Tijdens de gratis intake bespreken we samen jouw specifieke wensen en doelen. Neem even een kijkje op de website voor de verschillende lesopties, of je kunt me natuurlijk ook gewoon bellen of mailen. Tot gauw!